Gå til innholdet
Norsk | English
 

Karriererådgivere

Ann Braathen

Ann Braathen har lang erfaring med å representere operasangere. Hun tok fatt på karrieren som agent i 1986, og grunnla i 2001 firmaet Ann Braathen Artist Management, hvor hun har fortsatt å bygge karrierer på vegne av operasangere. Gjennom hennes omfattende nettverk av promotører verden over, og en tydelig ambisjon om langvarige relasjoner med sangerne sine, har Braathen etablert et av de mest suksessrike opera-agenturene for sangere i Nord-Europa.

ann-braathen-fotograf-emelie-kroon-2
Foto © Emelie Kroon

Robert Körner

Robert Körner har vært ansatt som kunstnerisk direktør ved Nasjonaloperaen i Lyon siden 2007. Ansvarsområdene hans inkluderer utvikling av operaens program, produksjon og planlegging. Under hans ledelse, har operahuset tatt del i samarbeidsproduksjoner med blant annet Metropolitan Opera i New York, Royal Opera House i Covent Garden, Teatro alla Scala i Milano, De Nationale Opera i Amsterdam og Staatsoper Unter den Linden i Berlin.

robert-körner_photo

Diane Zola

Med lidenskap for oppfostring av unge sangere, pianister og dirigenter, har Diane Zola gitt mesterklasser og rådgivning over hele verden. Da Bolshoi-operaen i Moskva etablerte sitt operaakademi for unge sangere, var Zola en av bidragsyterne. Hun startet karrieren som operasanger, og gir også i dag mesterklasser til sangere ved ledende operahus og musikkfestivaler. Zola er jevnlig deltakende i juryutvalg ved prestisjefylte, internasjonale sangkonkurranser.

diane-zola_photo-unknown_crop

Ulrike Wilckens

Ulrike Wilckens har studert musikkvitenskap, teater, moderne tysk litteratur og moderne historie ved Freie Universität i Berlin, og ved Ludwig Maximilian University i Münich. Temaet for masteravhandlingen hennes var Meyerbeers politiske musikkteater. Wilckens er grunnlegger av Ophelias Culture PR, hvilket hun etablerte etter å ha jobbet som dramaturg for flere tyske operahus og som PR- og produktansvarlig i platebransjen.

ulrike_wilckens_c_susie_knoll-b161d224
Foto © Susie Knoll