Gå til innholdet
Norsk | English
 

Karriererådgivere

Robert Körner

Robert Körner har vært ansatt som kunstnerisk direktør ved Nasjonaloperaen i Lyon siden 2007. Ansvarsområdene hans inkluderer utvikling av operaens program, produksjon og planlegging. Under Körners ledelse, har operahuset tatt del i samarbeidsproduksjoner med blant annet Metropolitan Opera i New York, Royal Opera House i Covent Garden, Teatro alla Scala i Milano, De Nationale Opera i Amsterdam og Staatsoper Unter den Linden i Berlin.

robert-körner_photo

Diane Zola

Med lidenskap for oppfostring av unge sangere, pianister og dirigenter, har Diane Zola gitt mesterklasser og rådgivning over hele verden. Da Bolshoi-operaen i Moskva etablerte sitt operaakademi for unge sangere, var Zola en av bidragsyterne. Hun startet karrieren som operasanger, og gir også i dag mesterklasser til sangere ved ledende operahus og musikkfestivaler. Zola er jevnlig deltakende i juryutvalg ved prestisjefylte, internasjonale sangkonkurranser.

diane-zola_photo-unknown_crop

Ulrike Wilckens

Ulrike Wilckens har studert musikkvitenskap, teater, moderne tysk litteratur og moderne historie ved Freie Universität i Berlin, og ved Ludwig Maximilian University i Münich. Temaet for masteravhandlingen hennes var Meyerbeers politiske musikkteater. Wilckens er grunnlegger av Ophelias Culture PR, hvilket hun etablerte etter å ha jobbet som dramaturg for flere tyske operahus og som PR- og produktansvarlig i platebransjen.

ulrike_wilckens_c_susie_knoll-b161d224
Foto © Susie Knoll

Ben Rayfield

Ben Rayfield er administrerende direktør i Rayfield Allied i London. Rayfield studerte matematikk og filosofi ved Magdalen College i Oxford, på grunnlag av et korstipend han ble tildelt for sitt engasjementet i skolekoret, ledet av Bill Ives. Etter å ha fullført studiene i Oxford i 1997, tok Rayfield fatt på en suksessrik karriere som frilansmusiker, med over hundre studioinnspillinger. 

I 2003 gikk han over til å drive med artist management, i første omgang som nær kollega av Sue Nicholls i vokalavdelingen ved Hazard Chase Ltd, før han startet sitt eget byrå, Rayfield Artists, i 2005. I september 2011 slo Rayfield Artists seg sammen med Allied Artists Agency, og ble Rayfield Allied. Rayfield var fra 2011 til 2016 direktør for International Artists’ Managers Association.

ben_rayfield
Foto © Rayfield Allied