Gå til innholdet
Norsk | English
 

En oppdatering om konkurransen i 2021

Den globale pandemien Covid-19 har påvirket oss alle, og virkeligheten vår har endret seg. Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse har fortsatt som mål å arrangere en flott konkurranse i 2021. Vår misjon forblir å støtte karriereutviklingen til unge sangere.

Velkommen til konkurransen i 2021

Velkommen til Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2021! Mellom 10. og 20. august vil Oslo igjen få besøk av noen av verdens mest lovende sangtalenter. Gjennom ti intense dager vil deltakere fra hele verden kjempe om sin plass i den storslåtte finalen på Operaens Hovedscene.

Vinnerne er kåret!

Seks finalister rundet på storslått vis av Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2019 i Den Norske Opera & Ballett fredag kveld. Baryton Sergey Kaydalov (27) fra Russland ble tildelt kveldens førstepris.


Deltakerlisten er klar

Vi er stolte over å presentere deltakerne i Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2019. 304 sangere fra 50 land søkte seg til årets konkurranse. 40 sangere fra 21 land er valgt ut til å delta i innledende runder i Oslo.

Søknadsrekord - takk til alle søkere!

En strålende bukett med 304 sangere fra 50 nasjoner har søkt om å delta i årets konkurranse i Oslo, 13. - 23. august. Takk for at dere valgte Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse som deres karrierepartner. For oss er dette en ære og et privilegium og vi ønsker hver og en av dere lykke til.

Juryen for 2019 er komplett

Vi kan med stolthet og glede presentere en strålende jury for Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2019, som avholdes i Oslo 13. – 23. august. Juryen representerer en solid kompetanse og erfaring, med syv anerkjente personligheter fra det internasjonale operamiljøet. Vi gleder oss til å ønske jurymedlemmene velkommen til Oslo og til å jobbe sammen med dem. De syv eminente medlemmene er:


Vi tar nå imot søknader!

Er du sanger, født i 1987 eller senere, og klar for en mulighet for livet?

Vi har nå åpnet for søknader til Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2019, som finner sted i Oslo 13. – 23. august 2019. Søk her.

Solistengasjementer for DSIMs prisvinnere

Grieghallen, Bergen, 3. oktober 2019

Bergen Filharmoniske Orkester og Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse har gått sammen om å arrangere en gallakonsert med konkurransens prisvinnere. Prisvinnerne fra konkurransen i 2019 og utvalgte prisvinnere fra tidligere konkurranser skal synge med orkesteret i Grieghallen torsdag 3. oktober 2019.

DSIM Prisvinnere inntar Oslo denne sesongen

Vi er veldig stolte over å kunngjøre at en rekke av våre prisvinnere opptrer i Oslo denne sesongen. To av våre institusjonelle partnere, Den Norske Opera & Ballett og Oslo-Filharmonien, er vertskap for fem av våre første- og andreprisvinnere og én finaleprisvinner. Prisvinnerne våre opptrer i hele 47 oppsetninger av produksjonene nedenfor.


 

testbeskrivelse The Norwegian National Opera & Ballet
Photo: Christopher Hagelund Photo: Sølve Sundsbø, Det kongelige hoff