Gå til innholdet
Norsk | English
 

Velkommen til Konkurransen i 2019

Publisert av Ane Wadd-Oseth

Velkommen til Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2019! Mellom 13. og 23. august vil Oslo igjen få besøk av noen av verdens mest lovende sangtalenter. Gjennom ti intense dager vil deltakere fra hele verden kjempe om sin plass i den storslåtte finalen på Operaens Hovedscene.


Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse - en mulighet for livet!

- En av verdens ledende sangkonkurranser
- Gir karriereløft til unge sangere
- En prestisjetung internasjonal jury
- Eksponering til musikkbransjen
- Berikende mesterklasser
- Karriererådgivning
- Konsertengasjementer
- Prisvinnerkonserter
- Finalekonsert ved Operahuset i Oslo
- Prisutdeling ved H.M. Dronning Sonja

Søknadsfrist: 1. april 2019

Med en internasjonal jury av toppnavn innenfor operaverden, mesterklasser med prisbelønte sangere, og betydelige pengesummer for prisvinnerne, gir Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse eksepsjonelle unge sangere et karriereløft.

Publikum får muligheten til å oppdage morgendagens operastjerner gjennom unike konsertopplevelser. I åpne mesterklasser får man også et sjeldent innblikk i den kunstneriske prosessen. Ved hjelp av live-strømming og direktesendingen av finalen på NRK, er det mulig for alle, uansett hvor de er i verden, å oppleve spenningen.

Søknadsvinduet åpner 15. februar 2019, med søknadsfrist 1. april. Følg med på nettsiden for oppdateringer og lik oss på Facebook og Instagram for å få siste nytt. Vi gleder oss til enda en sommer med sang!Ruslana Koval (sopran, Ukraina), Finalistprisvinner 2017. Foto: Marius Nyheim Kristoffersen. 
Video laget av Jacob Kronen, opptak fra NRKs produksjon av finalekonserten i 2017