Gå til innholdet
Norsk | English
 

Velkommen til Konkurransen i 2017

Publisert av Ane Wadd-Oseth

Yulia Mazurova in the 2015 seminfinal. Photo: Marius Nyheim Kristoffersen.

Datoene for Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse 2017 er klare! Mellom 8. og 18. august vil Oslo igjen få besøk av noen av verdens mest lovende sangtalenter. Gjennom ti intense dager vil deltakere fra hele verden kjempe om sin plass i den storslåtte finalen på Operaens Hovedscene.


Med en internasjonal jury av toppnavn innenfor operaverden, mesterklasser med prisbelønte sangere, og betydelige pengesummer for prisvinnerne, gir Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse eksepsjonelle unge sangere et karriereløft.

Publikum får muligheten til å oppdage morgendagens operastjerner gjennom unike konsertopplevelser. I åpne mesterklasser får man også et sjeldent innblikk i den kunstneriske prosessen. Ved hjelp av live-strømming og direktesendingen av finalen på NRK, er det mulig for alle, uansett hvor de er i verden, å oppleve spenningen.

Søknadsvinduet åpner 15. februar 2017, med søknadsfrist 1. april. Følg med på nettsiden for oppdateringer og lik oss på Facebook for å få siste nytt. Vi gleder oss til enda en sommer med sang!

Program for Konkurransen i 2017 finner du her.Yulia Mazurova (mezzo-sopran, Russland) i semifinalen i 2015. Foto: Marius Nyheim Kristoffersen.


Video klippet av Jacob Kronen, materiale fra NRKs produksjon av finalekonserten i 2015

Video filmet og klippet av Jacob Kronen