Gå til innholdet
Norsk | English
 

Konkurransen 2017

Yulia Mazurova in the 2015 seminfinal.

Mellom 8. og 18. august 2017 vil Oslo igjen få besøk av noen av verdens mest lovende sangtalenter. Gjennom ti intense dager vil deltakere fra hele verden kjempe om sin plass i den storslåtte finalen på Operaens Hovedscene.

Med en internasjonal jury av toppnavn innenfor operaverden, mesterklasser med prisbelønte sangere, og betydelige pengesummer for prisvinnerne, gir Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse eksepsjonelle unge sangere et karriereløft

Publikum får muligheten til å oppdage morgendagens operastjerner gjennom unike konsertopplevelser. I åpne mesterklasser får man også et sjeldent innblikk i den kunstneriske prosessen. Ved hjelp av live-strømming og direktesendingen av finalen på NRK, er det mulig for alle, uansett hvor de er i verden, å oppleve spenningen.


Med en internasjonal jury (link) av toppnavn innenfor operaverden, mesterklasser med prisbelønte sangere, og betydelige pengesummer for prisvinnerne, gir Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse eksepsjonelle unge sangere et karriereløft.

 

Publikum får muligheten til å oppdage morgendagens operastjerner gjennom unike konsertopplevelser (link til program). I åpne mesterklasser får man også et sjeldent innblikk i den kunstneriske prosessen. Ved hjelp av live-strømming og direktesendingen av finalen på NRK, er det mulig for alle, uansett hvor de er i verden, å oppleve spenningen.

 

Følg oss på Facebook og Instagram (linker) for å få oppdateringer om deltakere, arrangementer og siste nytt. Vi gleder oss til enda en sommer med sang!

 
Følg oss på Facebook og Instagram for å få oppdateringer om deltakere, arrangementer og siste nytt. Vi gleder oss til enda en sommer med sang!
noter